fbpx

Ajankohtaista!

Tältä sivulta löydät aina ajankohtaista asiaa, mitä markkinointitoimistomme kulissien takana tapahtuu!

Täältä voit lukea tapahtumista ja tilaisuuksista, joissa olen mukana. Myös kampanjat ja tarjoukset ovat helposti löydettävissä yhdeltä sivulta.

Tervetuloa seuraamaan Sadun Markkinointitoimiston ajankohtaisia tapahtumia!

Ilmainen e-opas: Hashtagit – Mitä ne ovat ja miten käytät niitä tehokkaasti?

Lähde nyt mukaan monipuoliseen markkinointiviestinnän maailmaan ja liity kuukausikirjeeni tilaajaksi! Saat liittymislahjana e-oppaan hashtagien tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Kuukausikirjeen tilaajana saat kerran kuukaudessa sähköpostia Sadun Markkinointitoimiston ajankohtaisista uutisista ja uusimmista artikkeleista. Lisäksi jaan kirjeissä ajatuksia ja ideoita markkinointiviestinnän parissa.

Liity siis mukaan ja hanki ilmainen oppaasi klikkaamalla alla olevaa nappia!

Nyt on aika laittaa yrityssome kuntoon loppuvuoden markkinointikampanjoita varten!

Syksyllä suunnitellaan jo kovaa vauhtia joulumarkkinointia, eikö totta? Ja isänpäiväkin on tulossa! Miten sinun yrityksessäsi huomioidaan loppuvuoden markkinointitärpit?

Sosiaalinen media on hyvä kanava saavuttaa laajaa näkyvyyttä oman kohdeyleisösi keskuudessa. Onhan sinulla yrityssome kunnossa?

Nyt sinulla on upea mahdollisuus saada uutta buustia sekä lisää intoa ja varmuutta yrityksesi somekanavien hallintaan orgaanisesti, eli ilman maksettua mainontaa!

Tutustu somesisällöntuotannon valmennuksiini:

Somevalmennus, räätälöity 394€ (+ alv 24 %)

Juuri sinun yrityksellesi räätälöidyn somevalmennuksen kesto on kaksi tuntia. Valmennukseen voi yrityksestäsi osallistua 1-3 henkilöä oman tarpeenne mukaan.

Ennen tapaamistamme tutustun yritykseesi ja sen somekanaviin ja laadin muutamia valmiita kehitysehdotuksia ja ideoita orgaanisen näkyvyyden nostamiseksi. Tarkoituksena on kehittää yrityksesi somekanavia oman brändisi mukaisesti sekä omiin tavoitteisiisi tähdäten.

Valmennuksessa tulet saamaan vinkkejä ja neuvoja, jotka sopivat oman yrityksesi toimialalle ja huomioivat oman kohderyhmäsi.

Yritykselle räätälöity somevalmennus sopii ihan kaiken tasoisille somen käyttäjille. Lähdemme liikkeelle siitä pisteestä, missä nyt olet. Jos yritykselläsi ei vielä ole somekanavia, aloitamme alkeista ja perustamme yrityksellesi sopivat sivut. Jos taas olet jo pidempään tuottanut sisältöä someen ja haluat vahvistaa osaamistasi, suunnittelen valmennuksen oman edistymisesi mukaan.

Somevalmennus, peruspaketti 325€ (+ alv 24 %)

Yleisen somevalmennuksen kesto on kaksi tuntia. Valmennukseen voi yrityksestäsi osallistua 1-3 henkilöä oman tarpeenne mukaan.

Valmennuksessa tulet oppimaan, miten sosiaalisen median yritystilin toiminta eroaa henkilöprofiililla toimimisesta ja miten yritysprofiili voi saavuttaa orgaanista näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa.

Suunnittelen valmennuksen yrityksesi lähtötason mukaisesti. Jos olet vasta aloittamassa sosiaalisen median hyödyntämistä markkinoinnissasi, aloitamme valmennuksen perusteista. Jos taas olet tuottanut sisältöä yrityksesi somekanaviin jo pidempään, suunnittelen valmennuksen oman edistymisesi mukaan.

Molemmissa valmennuksissa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Kuinka yrityksesi voi saada näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ilman maksettua mainontaa?
  • Minkälaista sisältöä sosiaaliseen mediaan kannattaa tuottaa?
  • Mistä ammentaa ideoita kiinnostaviin somepostauksiin?
  • Miten yleisö saadaan pysymään kiinnostuneena?
  • Mitä ovat algoritmit ja hashtagit ja miten ne toimivat?

Jos yrityksesi sijaitsee Ii-Kemi -välillä, voin tulla valmentamaan teitä omiin toimitiloihinne. Kauempana sijaitsevien yritysten kanssa järjestämme valmennuksen etäyhteyksien välityksellä.

Varaa nyt aika valitsemaasi somevalmennukseen ja työstetään yhdessä yrityksesi somestrategia kuntoon! Jätä viesti alla olevalla lomakkeella, niin etsitään sinulle sopiva aika!