fbpx

Ajankohtaista Sadun Markkinointitoimistossa

Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät aina ajankohtaista asiaa, mitä Sadun Markkinointitoimistossa tapahtuu!

Täältä voit lukea tapahtumista ja tilaisuuksista, joissa olen mukana. Myös uutuudet, kampanjat ja tarjoukset ovat helposti löydettävissä yhdeltä sivulta.

Tervetuloa seuraamaan Sadun Markkinointitoimiston ajankohtaisia tapahtumia!

2-vuotissynttärit ja synttärikampanja!

Minne se aika oikein katoaa? Ihan vasta sain myönteisen päätöksen starttirahasta ja perustin Sadun Markkinointitoimiston. Tässä kuussa saan jo viettää yritykseni 2-vuotissynttäreitä!

Tämä kaksivuotinen matka on antanut minulle paljon. Parhaiten mieleeni on jääneet monet, monet kohtaamiset erilaisten ihmisten kanssa. Uudet ja vanhat asiakkaat, yhteistyökumppanit ja kaikki muut. Jokainen teistä on ollut aivan oma persoonansa ja jokainen kohtaaminen on antanut inspiraatiota ja voimaa jatkaa eteenpäin.

Kiitos ihan jokaiselle, että olette olleet mukana matkalla!

Tunti etäsparrausta veloituksetta!

Kiitokseksi kuluneista vuosista haluan tarjota inspiraatiota, vertaistukea yrittäjyyteen tai neuvoja markkinointiviestinnän kiemuroihin veloituksetta!

Koetko, että sinun on vaikeaa keksiä sisältöä somekanavillesi? Kaipaatko ideointiapua oman tarinasi esille tuomiseen tai brändisi kirkastamiseen? Vai kaipaisitko konkreettisia ideoita, mistä lähtisit liikkeelle jonkin tietyn markkinointitoimenpiteen kanssa?

Nyt sinulla on mahdollisuus saada uusia ideoita, vinkkejä, inspiraatiota juuri niiden aitojen edessä, jotka sinulle tuntuu hankalimmalta ylittää.

Kun ostat Sadun Markkinointitoimistosta minkä tahansa palvelun maaliskuun 2023 aikana, saat tunnin etäsparrauksen täysin veloituksetta (arvo 69€)!

Aihepiirin sparraukselle saat valita itse. Sinun kannattaakin hyödyntää se tunti nyt juuri siihen, minkä aiheen tai tehtävän kimpussa olet kipuillut eniten.

Nyt on siis juuri oikea aika hankkia uudet, juuri sinun brändisi näköiset markkinointimateriaalit niin someen kuin painettuna käytettäväksi!

Tai nappaa nyt kiinni juuri sinulle räätälöityyn somevalmennukseen, jonka avulla alat luoda sinun tarinaasi kertovaa sisältöä sosiaaliseen mediaan!

Ostitpa minkä tahansa palvelun, saat kaupan päälle yhden tunnin sparrauksen juuri siitä aiheesta, joka sinua on pohdituttanut eniten (arvo 69€)!

Kiinnostuitko kuulemaan lisää tai heräsikö sinulla jotain kysyttävää? Voit jättää minulle viestin alla olevalla lomakkeella. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!

Ladattavia markkinointioppaita Sadun Putiikista!

Sadun Markkinointitoimiston verkkokauppa toimii osoitteessa www.sadunputiikki.fi.

Putiikista löytyy oma osastonsa laatimilleni markkinointimateriaaleille. Voit verkkokaupan kautta hankkia näppärästi omaksesi mm. kaikki laatimani markkinoinnin e-oppaat! Ladattavat tuotteet toimitan sinulle sähköpostiisi aina viimeistään tilaustasi seuraavan päivän aikana.

Myös muita markkinointipalveluita on verkkokauppaan tulossa, joten kannattaa seurata ilmoittelua!

Mantu Design

Sadun Putiikki -verkkokauppa toimii myös toisen aputoiminimeni Mantu Designin kotina.

Mantu Design -nimen alla suunnittelen ja valmistan omaa korusarjaani, johon kuuluu uniikkeja, kivihelmistä valmistettuja korvakoruja ja rannekoruja. Luonnonmateriaalit ja ennen kaikkea erilaiset kivet ovat viehättäneet minua jo pitkään. Siksi päätin yhdistää kaksi minua kiehtovaa asiaa: käsityöt ja luonnonmateriaalit.

Vaikka Sadun Putiikki toimii Sadun Markkinointitoimisto -toiminimen alla, pidän molemmat toiminnot erillään toisistaan. Näin takaan sinulle sen, että Markkinointitoimiston asiakkaana saat markkinointipalvelua ilman tuotemyyntiä, kun taas Putiikin asiakkaana voit keskittyä Putiikin tuotteisiin.