fbpx

Maksuton opas: 3 syytä, miksi some!

Maksuton opas: Miksi some?

3 syytä, miksi sosiaalinen media kannattaa valjastaa yrityksesi markkinoinnin työkaluksi!

Oletko aloittamassa sosiaalisen median hyödyntämistä yrityksesi markkinoinnissa? Tai oletko jo jonkin aikaa markkinoinut sosiaalisessa mediassa, mutta et oikein tiedä, miten saisit siitä parhaan hyödyn?

Olet ehkä jo aiemmin ylläpitänyt omia, henkilökohtaisia sometilejäsi esimerkiksi Facebookissa tai Instagramissa. Olet päivittänyt omia kuulumisiasi, seurannut muiden kuulumisia sekä keskustellut ystäviesi ja seuraajiesi kanssa.

Tai ehkä olet jo ylläpitänyt yrityksesi sometilejäkin, mutta kaipaat siihen hieman ammattimaisempaa otetta.

Tavallaan yritystilin ylläpitäminen on samanlaista: tilille päivitetään kuulumisia ja siellä keskustellaan, vuorovaikutetaan yleisön kanssa. Kuitenkin yrityksenä somessa toimiminen eroaa henkilökohtaisten profiilien ylläpidosta todella paljon!

Minulla on sinulle lahja! 

Tästä ilmaisesta oppaasta löydät 3 tärkeintä hyötyä, mitä yrityksellesi voi olla somemarkkinoinnista. Opit myös ymmärtämään, miksi somemarkkinointia kannattaa käyttää osana yrityksesi markkinoinnin työkaluja. Lisäksi tulet saamaan vinkkejä siihen, miten somessa on hyvä toimia yrityksen nimissä.

Tilaamalla ilmaisen oppaan hyväksyt, että saan lähettää sinulle säännöllisesti markkinoinnin inspiraatiokirjeen! Lupaan, että saat kirjeistäni paljon ideoita ja ajattelun aiheita markkinoinnin saralla. Inspiraatiokirje on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään!

Inspiraatiokirje sopii kaikille markkinointiviestinnästä ja maksuttomasta somenäkyvyydestä kiinnostuneille, niin yrittäjille ja somevaikuttajille kuin opiskelijoille ja someharrastajillekin. Lähetän sinulle säännöllisesti sähköpostia Sadun Markkinointitoimiston ajankohtaisista tapahtumista ja artikkeleista sekä parhaimmista markkinointivinkeistäni. Inspiraatiokirjeissäni pyrin tuomaan sinulle ajatuksia ja ideoita herättävää sisältöä, enkä aio täyttää sähköpostiasi pelkillä mainoksilla.

Luvassa on myös useita mahtavia bonuksia, kuten ilmaisia e-oppaita vain teille inspiraatiokirjeeni tilanneille!

Käsittelen antamiasi tietoja tietosuojaselosteeni mukaisesti. Voit kuitenkin katkaista inspiraatiokirjeen tilauksesi milloin haluat.

Tervetuloa mukaan monipuoliseen markkinointiviestinnän maailmaan!