fbpx

Maksuton työkirja: 3 yleistä virhettä somessa!

Maksuton työkirja: 3 yleistä virhettä somessa!

3 tyypillistä virhettä yrityksen sometilin ylläpidossa ja kuinka vältät ne!

Epäröitkö somemarkkinoinnin aloittamista, koska et tiedä, miten yrityksen sometilejä on hyvä ylläpitää? Tai jos olet jo aloittanut somemarkkinoinnin, tuntuuko sinusta, ettet saa siitä aivan kaikkia tehoja irti?

Tiesithän, että yrityksen sometilien ylläpito ei toimi samalla tavalla kuin henkilökohtaisten profiilien takana toimiminen! On olemassa 3 hyvin tyypillistä virhettä, joita somemarkkinoinnissa toistetaan todella usein. Nämä virheet ovat sellaisia, joihin on hyvin helppo huomaamattaankin palata takaisin, ellei omaa tekemistä pidä silmällä.

Haluaisitko tietää, mitkä ovat ne 3 yleisintä virhettä somessa ja kuinka vältyt tekemästä niitä?

Minulla on sinulle lahja! 

Tästä maksuttomasta työkirjasta löydät 3 yleisintä virhettä somessa. Opit myös sen, miten voit helposti välttää tekemästä näitä virheitä. Parhaan hyödyn tästä maksuttomasta työkirjasta saat, kun täytät sen tehtävät huolellisesti!

Tilaamalla ilmaisen oppaan hyväksyt, että saan lähettää sinulle säännöllisesti markkinoinnin inspiraatiokirjeen! Lupaan, että saat kirjeistäni paljon ideoita ja ajattelun aiheita markkinoinnin saralla. Inspiraatiokirje on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään!

Inspiraatiokirje sopii kaikille markkinointiviestinnästä ja maksuttomasta somenäkyvyydestä kiinnostuneille, niin yrittäjille ja somevaikuttajille kuin opiskelijoille ja someharrastajillekin. Lähetän sinulle säännöllisesti sähköpostia Sadun Markkinointitoimiston ajankohtaisista tapahtumista ja artikkeleista sekä parhaimmista markkinointivinkeistäni. Inspiraatiokirjeissäni pyrin tuomaan sinulle ajatuksia ja ideoita herättävää sisältöä, enkä aio täyttää sähköpostiasi pelkillä mainoksilla.

Luvassa on myös useita mahtavia bonuksia, kuten ilmaisia e-oppaita vain teille inspiraatiokirjeeni tilanneille!

Käsittelen antamiasi tietoja tietosuojaselosteeni mukaisesti. Voit kuitenkin katkaista inspiraatiokirjeen tilauksesi milloin haluat.

Tervetuloa mukaan monipuoliseen markkinointiviestinnän maailmaan!