fbpx

Markkinoinnin e-oppaat

Omaan tahtiin tekeminen ja opiskelu on myös hyvä tapa hankkia ideoita ja inspiraatiota markkinointiviestinnän haasteisiin. Itseopiskeluun ovat erilaiset e-oppaat ja työkirjat mainio apu.

Tältä sivulta löydät kootusti kaikki laatimani e-oppaat. Voit tilata haluamasi oppaat Sadun Putiikin verkkokaupasta. Klikkaa vain nappia haluamasi e-oppaan kohdalla, niin siirryt suoraan Putiikin tilaussivulle!

Hashtag-oppaan kansikuva

Opas hashtagien tehokkaaseen hyödyntämiseen

Oletko huomannut joskus miettineesi, mitä ne hashtagit ovat? Ne risuaidalla varustetut sanat somepostauksissa? Miten ja miksi niitä käytetään?

Osta e-opas omaksesi ja opit hyödyntämään hashtageja tehokkaasti ja oikein!

Hashtag-opas on päivitetty helmikuussa 2023.

Oppaan hinta 9,90€ (sis. alv 24%)

Somejoulukalenteri-oppaan kansikuva

Vinkkipankki somejoulukalenterin ideointiin

Haluaisitko järjestää sosiaalisen median kanavissasi joulukalenterin, mutta et keksi ideoita luukkuihin? Vai tuntuuko sinusta, että somessa on jo niin paljon joulukalentereita, että erottautuminen on hyvin vaikeaa?

Osta omaksesi ladattava vinkkipankki somejoulukalenterin ideointiin. Oppaasta saat vinkkejä, miten voit tulla esille ja erottautua muusta massasta. Saat myös 24 aihetta joulukalenterin luukkuihin sekä tulostettavan kalenteripohjan suunnitelmiesi tueksi.

Opas päivitetty marraskuussa 2022.

Oppaan hinta 9,90€ (sis. alv 24%)