fbpx

Markkinointikonsultti Iistä

Olen Satu Iin Kuivaniemeltä. Minulla on kaupan alan koulutus ja myyjän töitä olen tehnyt useissa eri myymälöissä monia vuosia.

Pohjakoulutuksenani on Liiketalouden tradenomi, yritystoiminnan ja markkinoinnin suuntautumisella. Tradenomin tutkintoani olen täydentänyt ja ajanmukaistanut Markkinointiviestinnän ammattitutkinnolla visuaalisen markkinoijan osaamisalalta (visualisti) sekä Myynnin digiosaaja -koulutuksella. Viimeisimpänä suoritin Yrittäjän ammattitutkinnon.

Vuosien varrella olen työskennellyt paikallisissa erikoistarvikeliikkeissä ja pienillä huoltoasemilla. Pienissä myymälöissä on etuna mm. se, että työnkuva on hyvin monipuolinen. Jokainen työntekijä saa tehdä hyvin monia erilaisia työtehtäviä liikkeen pyörittämiseen liittyen: tavaran vastaanottoa, hyllytystä ja esillepanoja, asiakaspalvelua, myyntiä, myymälämarkkinointia ja jopa kirjanpitoakin, mutta myös siivousta.

Kuka minä olen työni ulkopuolella? Harrastan ulkoilua luonnossa, käsitöitä ja bujoilua. Bujoa (Bullet Journal, ajanhallintamenetelmä, muistikirja) olen tehnyt jo kolme vuotta. Teen itse kalenterini bujoon ja myös koristelen sitä funktionaalisesti mm. tarroilla ja teipeillä (tässäkin tarvitaan hieman visuaalista silmää ja kädentaitoja).

Kasvaminen ihmisenä ja ammattilaisena vaatii aina rohkeutta. Rohkeutta olla oma itsensä, pitää puolensa, tulla esille… Rohkeutta toimia, vaikka jännittäisi ja pelottaisikin.

– Satu