fbpx

Minun CV:ni

CV:ni, eli ansioluetteloni, olen laatinut Canva-suunnitteluohjelmalla. Ansioluetteloni kertoo kaiken oleellisen minusta ja osaamisestani markkinointiviestinnän saralla. Olen sisällyttänyt siihen perustiedot itsestäni ja vahvuuksistani sekä tärkeimmät työkokemukseni, koulutukseni ja täydennyskurssini. Kaiken, minkä näen tarpeelliseksi toimiessani markkinointiviestinnän palveluntarjoajana.

Canva on todella monipuolinen ja helppokäyttöinen graafinen suunnitteluohjelma. Se taipuu hyvin monenlaisiin tarpeisiin; erilaisiin asiakirjamalleihin, LinkedIn- ja blogibannereihin, synttärikutsuihin, Facebook- ja Instagram-julkaisuihin, käyntikorttiin ja moneen muuhun projektiin.

Ansioluettelon ulkoasussa kannattaa käyttää niitä värejä, joista itse pitää ja joita haluaa visuaalisessa näkyvyydessään käyttää muutoinkin. Yhtenäiseen ulkoasuun kaikessa viestinnässä kannattaa pyrkiä, olitpa sitten yrittäjä tai työnhakija. Yhtenäinen visuaalinen linja luo mielikuvaa hyvin suunnitellusta brändistä ja ammattitaidosta.

Ansioluetteloni laadin Canva-suunnitteluohjelmaa hyödyntäen.

Tarvitsetko yrityksellesi esitteitä tai muita painomateriaaleja?

Käyntikorttien, logojen, esitteiden ja muiden painomateriaalien suunnittelu onnistuu Canva-suunnitteluohjelmalla näppärästi. Jos haluat valmiiksi suunniteltuja painomateriaaleja yrityksellesi, tai oppia itse käyttämään Canvaa, ota yhteyttä!

Minun käyntikorttini olen laatinut Canvalla.

Oletko työnhakija ja tarvitset apua CV:si suunnittelussa?

Autan mielelläni sinua myös CV:n työstämisessä, mikäli olet etsimässä uutta työpaikkaa. Myös sinulle tarjoan 30min tutustumispuhelun veloituksetta. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan, miten voisin parhaiten olla avuksi!