fbpx

Palvelut

Onko yrityksesi markkinointiviestinnän perusta kunnossa? Kaipaatko ideointiapua yhtenäisen yritysilmeen luomiseen? Haluaisitko yrityksellesi lisää näkyvyyttä sosiaalisen median avulla? Voisivatko itsenäisen markkinointikonsultin palvelut auttaa yritystäsi saavuttamaan ansaitsemaansa kasvua?

Ota yhteyttä, niin jutellaan ja ideoidaan yhdessä!

Esimerkkejä tarjoamistani palveluista yrityksille

Alla näet muutamia esimerkkejä, kuinka voin sinua auttaa markkinointiviestintäsi parissa.

Palveluiden hinnat ovat projektihintoja, jotka pohjautuvat aina arvioituun ajankäyttöön sekä tuntiveloitukseen. Tässä ilmoitettuihin hintoihin lisätään ALV 24%.

Mikäli valmiista palvelupaketeistani ei löydy sopivaa tarpeisiisi, ota yhteyttä niin räätälöidään juuri sinun yrityksellesi sopiva kokonaisuus.

Ensimmäisen konsultaatiokeskustelun (30min) saat veloituksetta puhelimitse! Lähetä minulle viesti, niin sovitaan sopiva aika puhelulle! 

Muita huomioita palveluistani

  • Työssäni huomioin aina toimeksiantajan toiveet ja vaatimukset.
  • Työ toteutetaan toimeksiantajan yrityskuvaa tukien.
  • Somejulkaisuihin sisältyy sekä mainontaa että ns. fiilispostauksia tarpeen mukaan.
  • Työn teen pääosin etätyönä.
  • Ilmoitetut hinnat sisältävät alkupalaverin, sähköposti- ja puhelinkeskustelut toimeksiantajan kanssa sekä raportoinnin. Erikseen sovittuna voin tulla myös paikan päälle tapaamaan toimeksiantajaa tai suorittamaan työtehtävää.
  • Edellä esittämäni hinnat on laskettu niin, että tarvittavat mainos- ja fiiliskuvat tulevat toimeksiantajalta. Peruskuvia voin ottaa itse, jolloin sovitaan kuvauksen hinta erikseen. Mahdollisiin tuotekuvauksiin materiaali tulee toimeksiantajalta.
  • Pidätän itselläni oikeuden hinnan muutoksiin. Kuitenkin niin, etteivät hinnat muutu kesken jo laaditun toimeksiantosopimuksen.

30min tutustumispuhelu veloituksetta!

Jos haluat keskustella kanssani ja miettiä, olisinko yrityksellesi sopiva yhteistyökumppani, varaa aika ilmaiselle 30 minuutin konsultaatiopuhelulle!

Laita minulle viesti alla olevalla lomakkeella, niin sovitaan aika puhelulle. Voit halutessasi lähettää minulle myös sähköpostia tai yksityisviestiä sosiaalisessa mediassa.

Olisi hyvä, jos yhteydenotossasi kertoisit hieman itsestäsi ja yrityksestäsi, jotta voisin tutustua yritykseesi jo etukäteen. Näin voisin miettiä jo valmiiksi, millaiset palvelut olisivat juuri sinun yrityksellesi sopivia.