fbpx

Tilaa ilmainen opas!

Tervetuloa liittymään Sadun Markkinointitoimiston kuukausikirjeen tilaajaksi! Kiitoksena haluan antaa sinulle uusimman e-oppaani lahjaksi.

Kuukausikirje sopii kaikille markkinointiviestinnästä ja maksuttomasta somenäkyvyydestä kiinnostuneille, niin yrittäjille ja somevaikuttajille kuin opiskelijoille ja someharrastajillekin. Lähetän sinulle kerran kuukaudessa sähköpostia Sadun Markkinointitoimiston ajankohtaisista tapahtumista ja artikkeleista sekä parhaimmista markkinointivinkeistäni. Kuukausikirjeissäni pyrin tuomaan sinulle ajatuksia ja ideoita herättävää sisältöä, enkä aio täyttää sähköpostiasi pelkillä mainoksilla.

Liittymislahjana sähköpostiisi kilahtaa ilmainen opas hashtagien tehokkaaseen hyödyntämiseen. Opas kertoo, mitä hashtagit oikeastaan ovat ja kuinka niitä kannattaa käyttää Instagramissa ja Facebookissa.

Opas sisältää myös kaksi tehtävää, joiden avulla saat kerättyä itsellesi tehokkaan hashtaglistan. Valmiin listan avulla löydät helposti tarvitsemasi hashtagit jokaiseen somepostaukseesi.

Siirry alla olevasta napista antamaan sähköpostiosoitteesi kuukausikirjeiden ja ilmaisen e-oppaan toimittamista varten. Käsittelen antamiasi tietoja tietosuojaselosteeni mukaisesti. Voit kuitenkin katkaista kuukausikirjeen tilauksesi milloin haluat.

Tervetuloa mukaan monipuoliseen markkinointiviestinnän maailmaan!

Ilmaisen e-oppaan kansikuva