fbpx

Ota yhteyttä!

Tuntuuko sinusta vaikealta saada yrityksesi markkinointiviestintä näyttämään sinulta ja kuvastamaan yrityksesi sisintä? Ja tehdä se vielä niin, että se myös tuo yrityksellesi sitä näkyvyyttä ja kasvua, mitä yrityksesi ansaitsee? Anna minun auttaa!

Sinun ei edes tarvitse tietää tarkkaan, mitä minulta kaipaat. Riittää, että tiedät tarvitsevasi apua markkinointiviestinnässä sekä oman tarinasi esille tuomisessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä, kuinka voisin olla avuksi.

Saat minuun helposti yhteyden sähköpostitse tai puhelimitse. 

Sähköpostiosoitteeni: satu@satusankala.fi
Puhelinnumeroni: 040 620 2100
Satu Sankala

”Autan pien- ja mikroyrittäjiä luomaan vahvaa ja itsensä näköistä brändiä sisältömarkkinoinnin ja visuaalisen markkinointiviestinnän kautta.”

Verkostoidutaanko?

Somekanaviltani löydät vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota markkinointiviestinnän kiemuroihin. Pääset myös tutustumaan minuun paremmin postausteni kautta. Vahvimmin käytössäni on Instagram-kanava, joten se kannattaa ehdottomasti ottaa seurantaan.

Käy tutustumassa kanaviini sosiaalisessa mediassa ja lisää minut verkostoosi. Keskustelen mielelläni lisää myös somen puolella.

Jätä viesti

Voit myös jättää minulle viestin alla olevalla lomakkeella, niin vastaan sinulle sähköpostitse mahdollisimman pian. Kerrothan yhteydenotossasi hieman itsestäsi ja yrityksestäsi, jotta voin tutustua yritykseesi etukäteen ja miettiä, miten voisin olla avuksi.