fbpx

Mun blogi: Miksi aloitin kotisivuni?

Rakastan kirjoittamista. Usein mieleni tekisi kirjoittaa jotain, mutta en keksi mitä kirjoittaisin. Silloin vain alan kirjoittaa, ja sanoja ikään kuin purkaantuu ulos. Olen kirjoittanut päiväkirjatyyppistä blogia jo melkein kymmenen vuotta. Opiskellessani myynnin digiosaajaksi Suomen Yrittäjäopistossa, alkoi blogini tyyli hiljalleen muuttua ja aiheet sivuta enemmän opiskelua ja työtä. Mielessäni alkoi hautua ajatus, että taitaa olla aika perustaa oma, ammatillinen blogi.

Uuden blogin perustaminen lähtikin käyntiin, kun digimarkkinoinnin kouluttaja kehotti tutustumaan WordPressiin. Minkäpä siinä tunnollinen opiskelija muuta voi, kuin hankkia itselleen oman domainin, etsiä tarpeitaan vastaava webhotelli ja perustaa oma kotisivu!

Matkani tavoitteet

Tämä ei kuitenkaan ole pelkkä blogi! Oman kotisivuni tavoitteena WordPress-osaamisen lisäksi on kehittää itseäni sekä persoonana että myynnin ja markkinoinnin ammattilaisena. Pyrin löytämään lisää itsevarmuutta ja uskallusta tuoda itseäni esille, laittaa itseni likoon. Haluan myös opetella kirjoittamaan mielenkiintoisia asiantuntijatekstejä sekä löytää uusia kontakteja ja työmahdollisuuksia.

Samalla kotisivuni toimii koekappaleena, jossa voin harjoitella mm. hakukoneoptimointia, seurantatyökaluja ja sivurakenteita. Toivon, että tätä kautta saan myös hieman pohjaa WooCommercen, verkkokauppa-alustan päivittäiseen ylläpitoon.

Blogi-aiheet ovat tervetulleita

Olisiko sinulla mielessäsi jotain aiheita, joista haluaisit minun kirjoittavan? Haluaisitko kuulla lisää opinnoistani vai kirjoittaisinko tarkempia blogitekstejä digimarkkinoinnin eri osa-alueista? Tai haluaisitko kirjoittaa blogiini vieraskirjoittajana?

Yhteystieto-sivultani löytyy lomake, jonka kautta voit jättää minulle viestiä. Pyrin vastaamaan kaikkiin saamiini viesteihin mahdollisimman pian.

Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan!

Jätä kommentti