fbpx

Yrittäjä – ihminen yrityksen takana

Eilen aamulenkillä pohdin (aivan, aamulenkillä usein tulee ne parhaat ideat), kuinka tärkeää yrittäjän olisi antaa yritykselleen kasvot. Olla esillä yrityksen markkinoinnissa. Kun yrittäjä on itse esillä, hän osoittaa seisovansa oman toimintansa takana ja luottavansa siihen, mitä tekee.

Ihminen haluaa aina ensisijaisesti ostaa ihmiseltä, ei persoonattomalta yritykseltä. Kun asiakas on nähnyt, kuka on se ihminen siellä yrityksen puolella vastassa, tuntuu yritys helpommin lähestyttävältä. Kynnys yhteyden ottamiseen pienenee.

Kumpi sinulla jää yleensä paremmin mieleen, yrityksen tuote vai ihminen yrityksen taustalla? Aivan, omilla kasvoilla esiintyminen jättää asiakkaalle pidemmän muistijäljen. Kun asiakas myöhemmin huomaa tarvitsevansa tuotetta tai palvelua, hänellä voi nousta mieleen muistikuva henkilöstä, jolla oli tarjolla juuri se, mitä hän nyt tarvitsee!

Hei, olen Satu, yrittäjä Sadun Markkinointitoimiston takana!

Kun minulta kysytään, kuka olen, vastaan yleensä helpoimman kaavan mukaan. Olen markkinointikonsultti, yrittäjä, äiti ja vaimo. Asun maaseudulla omakotitalossa ja meillä on kaksi kissaa. Eikö moni muukin kuvaile itseään tähän tyyliin?

Entä, jos unohdetaan työminä ja perhestatus. Kuka minä sitten olen?

Olen ylpeästi 40 vuotta täyttävä, monessa liemessä keitetty maalaistyttö. Talvella tunnelmoin leivinuunin lämmössä ja kesällä kasvatan tuoreita herkkuja pienellä kasvimaallani. Haluan nauttia rauhalliset aamukahvit, mutta päivän mittaan juon mieluummin teetä.

Horoskoopiltani olen kaksonen. Monien kuvausten perusteella myönnän olevani lähes täysin tyypillinen kaksonen, vaikka en täysin uskokaan syntymäajan määräävän persoonaa. Kaksosen sanotaan olevan ilmaelementin merkki, mutta itse en koe yhteyttä ilmaan. Sitä vastoin rakastan asua metsän keskellä omassa rauhassa (maa). Meren voima pelottaa, mutta toisaalta myös rauhoittaa (vesi). Myös tuli on minulle hyvin rauhoittava ja ajatukset tyhjentävä elementti (tuli).

Aitous, paikallisuus ja ympäristö ovat lähellä sydäntäni. Pienen maaseutupitäjän kasvattina en ole oppinut käyttämään jakkupukuja ja korkokantakenkiä. Kotoa lähtiessäni vedän jalkaani siistit farkut ja paljasjalkakengät. En viihdy ihmisvilinässä, mutta nautin keskusteluista erilaisten ihmisten kanssa. Otan aina ihmisen vastaan ihmisenä, vaikka yleensä vähän jännitänkin uusien ihmisten tapaamista.

Esiintyminen ja valokuvattavana oleminen on minulle hyvin vaikeaa. Kuvaan mielelläni erilaisia kohteita ja muita ihmisiä, mutta en ole koskaan halunnut esiintyä itse kuvissa. Olen kuitenkin päättänyt, että opettelen. Ja kun minä jotain päätän, niin sen minä myös teen. Uuden oppiminen ja itseni haastaminen ovat parhaita motivaattoreitani!


Jos luulet, että meillä voisi olla jotain yhteistä, ja yhteistyö välillämme toimisi hyvin, etsi minut verkostoosi! Linkit somekanaviini löydät yhteydenotto-sivultani.

Mikäli kaipaat sparrausta markkinointiviestinnässä, apua markkinoinnin suunnittelussa, tai haluat muuten verkostoitua kanssani, voit jättää myös viestin alla olevalla lomakkeella. Voidaan vaikka sopia aika puhelulle!

Jätä kommentti