fbpx

Maksuton opas: Värien psykologiaa!

Maksuton opas: Värien psykologiaa!

Värien psykologiaa - Mitä brändivärisi kertovat sinusta tai yrityksestäsi?

Oletko koskaan tutkinut värien psykologiaa? Jos olet, niin varmasti tiesitkin, että erilaiset värit kertovat erilaista tarinaa. Eri väreillä on myös omat ominaisuutensa, jotka luovat erilaisia mielikuvia ja tunteita katselijassa. Ja nimenomaan mielikuvilla ja tunteilla on suuri merkitys siihen, millaiseksi sinun brändisi yleisön silmissä ja mielissä koetaan. 

Brändivärien valinta voi olla todella vaikeaa! Voi, kuinka houkuttaisikaan valita brändille juuri niitä värejä, joista itse tykkää eniten, niitä omia lempivärit ja vältellä niitä omia inhokkeja. Se ei kuitenkaan ole aina se paras peruste brändivärien valinnalle, sillä jokainen valitsemasi väri kertoo jotain sinun yrityksestäsi, sinun brändistäsi.

Minulla on sinulle lahja! 

Eri värien psykologisista vaikutuksista on tehty paljon tutkimuksia ja koottu monenlaisia postauksia pitkin internetin maailmaa. Jotta sinun olisi helppo valita omat brändivärisi juuri liiketoiminnan näkökulmasta, olen kerännyt sinulle ne tärkeimmät asiat yhteen oppaaseen.

Tämä opas kertoo, mistä värien psykologiassa on kyse ja avaa sinulle eri värien herättämiä mielikuvia ja tunteita. Tähän oppaaseen tutustuttuasi olet jo kunnon harppauksen lähempänä juuri sinulle sopivien brändivärien valintaa!

Tilaamalla ilmaisen oppaan hyväksyt, että saan lähettää sinulle säännöllisesti markkinoinnin inspiraatiokirjeen! Lupaan, että saat kirjeistäni paljon ideoita ja ajattelun aiheita markkinoinnin saralla. Inspiraatiokirje on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään!

Inspiraatiokirje sopii kaikille markkinointiviestinnästä ja maksuttomasta somenäkyvyydestä kiinnostuneille, niin yrittäjille ja somevaikuttajille kuin opiskelijoille ja someharrastajillekin. Lähetän sinulle säännöllisesti sähköpostia Sadun Markkinointitoimiston ajankohtaisista tapahtumista ja artikkeleista sekä parhaimmista markkinointivinkeistäni. Inspiraatiokirjeissäni pyrin tuomaan sinulle ajatuksia ja ideoita herättävää sisältöä, enkä aio täyttää sähköpostiasi pelkillä mainoksilla.

Luvassa on myös useita mahtavia bonuksia, kuten ilmaisia e-oppaita vain teille inspiraatiokirjeeni tilanneille!

Käsittelen antamiasi tietoja tietosuojaselosteeni mukaisesti. Voit kuitenkin katkaista inspiraatiokirjeen tilauksesi milloin haluat.

Tervetuloa mukaan monipuoliseen markkinointiviestinnän maailmaan!