fbpx

Maksuton tarkistuslista: Loistava yritystarina!

Maksuton tarkistuslista: Loistava yritystarina!

10 kohdan tarkistuslista loistavan yritystarinan kirjoittamiseen!

Puuttuuko yritykseltäsi tarina? No, ei puutu, mutta se voi vielä odottaa kirjoittamistaan. Hyvä yritystarina herättää tunteita, saa lukijansa kiinnostumaan sinusta ja yrityksestäsi, viihdyttää ja houkuttelee lukijaansa ostamaan juuri sinulta. Yritystarinasi on osa yrityksesi brändi-identiteettiä ja siten siis loistavaa markkinointimateriaalia!

Muista, että sinulla on tarina! Meillä ihan jokaisella on tarina taikka useampikin kerrottavanamme. Miksi et toisi omaa tarinaasi näkyväksi?

Yritystarina kannattaa kirjoittaa muistiin monestakin syystä: Se auttaa yritystäsi tulemaan esiin ja jäämään ihmisten mieliin. Tarinaan on usein helppo samaistua, se viihdyttää ja parhaimmillaan se luo juuri sellaisia mielikuvia, joita sen kirjoittaja haluaakin sen luovan.

 

Minulla on sinulle lahja! 

Yritystarinan kirjoittaminen voi tuntua haastavalta. Varsinkin, jos sanailu ei ole sinun vahvuuksiasi. Siksi olen laatinut sinulle 10 kohdan tarkistuslistan, jonka avulla onnistut luomaan kiinnostavan yritystarinan yrityksesi myynnin ja markkinoinnin työkaluksi.

Tästä ilmaisesta tarkistuslistasta löydät 10 tärkeää pointtia, joihin sinun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota yritystarinaa kirjoittaessasi. Lisäksi kerron sinulle muutamia hyvän yritystarinan tunnusmerkkejä, jotta pystyt tunnistamaan, kun oma yritystarinasi on valmis julkaistavaksi.

Muista, että vaikka yritystarinasi onkin valmis julkaistavaksi, se ei tarkoita, että se on valmis. Tarinasi ei ole koskaan valmis, vaan sitä voit muokata sitä mukaa, kun muutut ja kehityt. Älä siis nosta rimaa liian korkealle, vaan uskalla tuoda tarinasi näkyville!

Tilaamalla ilmaisen tarkistuslistan hyväksyt, että saan lähettää sinulle säännöllisesti markkinoinnin inspiraatiokirjeen! Lupaan, että saat kirjeistäni paljon ideoita ja ajattelun aiheita markkinoinnin saralla. Inspiraatiokirje on täysin maksuton eikä sido sinua mihinkään!

Inspiraatiokirje sopii kaikille markkinointiviestinnästä ja maksuttomasta somenäkyvyydestä kiinnostuneille, niin yrittäjille ja somevaikuttajille kuin opiskelijoille ja someharrastajillekin. Lähetän sinulle säännöllisesti sähköpostia Sadun Markkinointitoimiston ajankohtaisista tapahtumista ja artikkeleista sekä parhaimmista markkinointivinkeistäni. Inspiraatiokirjeissäni pyrin tuomaan sinulle ajatuksia ja ideoita herättävää sisältöä, enkä aio täyttää sähköpostiasi pelkillä mainoksilla.

Luvassa on myös useita mahtavia bonuksia, kuten ilmaisia e-oppaita vain teille inspiraatiokirjeeni tilanneille!

Käsittelen antamiasi tietoja tietosuojaselosteeni mukaisesti. Voit kuitenkin katkaista inspiraatiokirjeen tilauksesi milloin haluat.

Tervetuloa mukaan monipuoliseen markkinointiviestinnän maailmaan!